گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم
یادداشت اختصاصی حنیف غفاری، کارشناس مسائل بین‌الملل؛

کیفرخواست ملت ایران علیه گروسی

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در برابر 90 میلیون ایرانی اعلان جنگ کرده است و اکنون چاره‌ای جز مواجهه وی و همراهانش در آژانس با تبعات این اقدام ناجوانمردانه ندارد.
حنیف غفاری؛ کارشناس مسائل بین‌الملل
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۰۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 23
کد خبر: ۲۸۱۵۲۲

کیفرخواست ملت ایران علیه گروسی

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ طی روزهای اخیر نام رافائل گروسی نه به عنوان مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، بلکه به عنوان «دشمن ملت ایران» در کنار بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و مقام‌های ارشد اروپایی شنیده می شود. 

گروسی رسماً خود را به عنوان دشمن قسم خورده مردم ایران و بازی ساز متحرک واشنگتن و تل آویو علیه کشورمان معرفی کرده است

اگرچه وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی نسبت به عملکرد شخص گروسی و نقش پررنگ وی در حمله وقیحانه و بزدلانه اخیر صهیونیست‌ها و آمریکا به تأسیسات هسته ای کشورمان درمحافل بین المللی اعلام جرم کرده اند، اما وی اکنون با کیفرخواست گسترده تری رو به روست که امضای 90 میلیون ایرانی پای آن مشاهده می شود. 

 

اتهامات این دیپلمات منفور آرژانتینی عبارتند از :

  • تلاش برای تصویب قطعنامه های متعدد علیه ایران با هدف زمینه سازی برای حمله به تأسیسات هسته ای ایران
  •  ارائه اطلاعات فوق سری و محرمانه لازم به موساد و سازمان‌های اطلاعاتی دشمن با هدف ترور دانشمندان و نابودی زیرساخت‌های هسته ای ایران
  •  سکوت عامدانه و مذبوحانه در برابر حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته ای ایران
  • سکوت وقیحانه در خصوص لزوم بهره مندی ایران از حق ذاتی غنی سازی صنعتی (وفق اساسنامه آژانس و NPT) در طول مذاکرات نمایشی آمریکا
  • ایجاد فضای حقوقی و سیاسی لازم برای استمرار فعالیت‌های اتمی خطرناک رژیم صهیونیستی و علنی شدن تهدیدات رژیم نامشروع علیه فعالیت‌های هسته ای صلح آمیز ایران
  • اصرار بر باز نگاه داشتن پرونده های موسوم به "موارد ادعایی" در راستای تکمیل شبکه جاسوسی بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی در ایران

 

اثبات هر یک از این موارد اتهامی با توجه به شواهد و مستندات متقنی که علیه گروسی وجود دارد، کار سخت و دشواری نیست. گروسی رسماً خود را به عنوان دشمن قسم خورده مردم ایران و بازی ساز متحرک واشنگتن و تل آویو علیه کشورمان معرفی کرده و ابایی نیز از استمرار این رویکرد غیرانسانی ندارد. 

 

حال که مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی چنین انتخابی کرده است، دیگر زمانی برای مماشات و مدارا با وی و جایگاه حقوقی صوری و تشریفاتی اش وجود ندارد. خروج از NPT و اخراج بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی از ایران کف مطالبات ایرانیان از مسئولان کشورمان محسوب می شود، اما این به تنهایی مصداق "مجازات گروسی" نیست. 

 

قطعاً مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به زودی درمی یابد نتیجه بازی عامدانه اش در منظومه عداوت ذاتی با ایران و مشارکت در ریخته شدن خون صدها ایرانی بی‌گناه چه خواهد بود. در آن صورت دیگر اربابان صهیونیست و آمریکایی گروسی و شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی دیگر نمی توانند به داد این عروسک خیمه شب بازی برسند. 

 

گروسی در برابر 90 میلیون ایرانی اعلان جنگ نموده و اکنون چاره ای جز مواجهه وی و همراهانش در آژانس با تبعات این اقدام ناجوانمردانه ندارد. تاریخ مصرف مدارا با مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در ساعات ابتدایی تاریخ اول تیرماه 1404 رسماً به پایان رسید. 

ارسال نظر